Салат “Панський”
- 250-300 г курячого філе, 1 ст. ложка олії, 4 помідори, 1 перчина, 100 г твердого сиру, листя салату.
- А також: чорний і білий кунжут.
- Заправка: 6 ст. ложок олії, 3 ст. ложки лимонного соку, 1 ст. ложка рідкого меду, 1 ч. ложка сушеного часнику, 1 ч. ложка м’якої гірчиці, сіль, перець – усе покласти в баночку з кришкою і добре збовтати.
- Або: заправити салат домашнім майонезом з додаванням двох зубців часнику.
Філе розрізати на дві частини. Присипати приправою для курки, сіллю та перцем, змастити олією. Посмажити на сковорідці по 5-6 хв з кожного боку до рум’яної скоринки.
Батон нарізати кубиками. На сковорідку влити 1. ч. ложку олії, посмажити батон на середньому вогні до золотистого кольору, помішуючи.
На тарілку викласти листя салату (порвати). Шматочки сиру посипати чорним кунжутом, а скибочки помідорів злегка вмочити у білий кунжут. Перець і курку нарізати шматочками.
Всі інгредієнти для салату гарно викласти на тарілку і полити заправкою (можна не всю виливати). Зверху викласти сухарики.
Рецепт і фото Олі Михайлюк
Спробуйте також приготувати салати за іншими перевіреними рецептами:
- Салати з ананасами. 8 рецептів на святковий стіл
- Смачні нові салати на святковий стіл. Чотири цікаві рецепти
Post Views: 47