Крем “Шарлотт” – дуже смачний і стійкий, підходить для прикрашання

Саме цей крем використовують у "Київському" торті. Він дуже смачний! А ще стійкий, тому ідеально підходить для прикрашання тортів, тістечок і капкейків.

Крем “Шарлотт”

150 мл молока, 1 яйце, 200 г цукру, 250 г масла, 1 ст. ложка коньяку.
У каструлі з товстим дном збити яйце, вінчиком розмішати, поступово додаючи все молоко. Далі додати цукор і поставити на вогонь, постійно помішуючи. Довести до кипіння і варити 3-5 хв до легкого загущення. Далі крем перекласти в холодну посудину, накрити харчовою плівкою в контакт і залишити охолонути. Тим часом масло збити до пишності, додати коньяк, і поступово вводимо охололу заварну частину. Готовий крем за допомогою кондитерського мішка нанести на готовий виріб.
Рецепт і фото торта Оксани Копиняк. Більше рецептів цієї господині можна побачити тут.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook