Салат на зиму “Мисливський”
1 кг капусти, 1 кг моркви, 1 кг огірків, 1 кг перцю, 1 кг цибулі, 3 кг помідорів, 1 скл. цукру, 90 г солі, 250 г олії, 8-10 горошин чорного перцю, 5 лаврових листків, 150 мл оцту (9%).
У велику каструлю скласти шар моркви (порізаної кружечками), шар нашаткованої капусти, шар цибулі півкільцями, шар огірків кружечками, шар перцю смужками, шар скибочок помідорів. Поставити на вогонь, шари не перемішувати! Коли маса закипить, додати всі спеції, ретельно перемішати, довести до кипіння і проварити 5 хв. Гарячим салат розкласти у банки і стерилізувати 0,5 л – 5 хв, 1 л – 10 хв. Закрутити. Виходить 7 л салату.
Post Views: 34