Салат “Королева”
- 400 г броколі, 1 б. кукурудзи, 1 б. маринованих шампіньйонів (280 мл), 1 солодкий червоний перець, 150 г зелених оливок, 1 пучок зеленої цибулі, 3-4 ст. ложки олії, 1 ч. ложка лимонного соку, сіль, перець, коріандр мелений.
Броколі (у мене заморожена) відварити, щоб покипіло 8-10 хв, відцідити. Перець і шампіньйони порізати на шматочки, додати кукурудзу, оливки, броколі та порізану зелену цибулю. Додати олію лимонний сік і спеції до смаку, розмішати легенько і подавати до столу.
Рецепт і фото Олі Михайлюк
Радимо також інші рецепти салатів:
- Смачний і дуже ситний торт-салат з куркою і маринованими грибами
- 12 нових рецептів смачних салатів із доступних продуктів
Post Views: 38