Галушки сирні

Сирні галушки – давня українська страва, дуже смачна і проста у приготуванні. Сподобається усім. Але чомусь її найбільше полюбляють саме діти!

Галушки сирні

400 г сиру, 2 яйця, 60 г цукру, 80 г борошна, дрібка солі, масло або сметана.

Свіжий сир добре перетерти, перемішати з сирими яйцями, цукром, борошном, посолити і замісити тісто. Його викласти на дошку, посипану борошном, зробити тонкі ковбаски, трохи приплюснути, нарізати шматочками і варити у киплячій підсоленій воді до готовності. Готові галушки подавати гарячими і поливають розтопленим маслом або сметаною. Галушки сирні із сметаною можна запікати в порційних горщиках.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook