Салат із кабачків на зиму без стерилізації
5 кг кабачків (кубиками), 2,5 кг болгарського перцю (соломкою), 1 скл. часнику (посікти), 1 б. томатної пасти, 1 скл. оцту, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки солі, 1 ч. ложка чорного меленого перцю, 0,5 ч. ложки червоного меленого перцю, 0,5 скл. олії без запаху.
Усе змішати, тушкувати 20-30 хв, розкласти гарячим у стерильні банки і закрутити.
Читайте також:
-
Кабачки без стерилізації “Пальчики оближеш”. Мариную так 15 років! Хто пробував – просив рецепт!
-
Мариновані кабачки зі смаженою морквою. Солодкуваті і дуже добрі!
Post Views: 33