Салат із кабачків на зиму без стерилізації

Роздумуєте, що приготувати на зиму з кабачків? Зробіть салат за моїм рецептом. Виходить дуже смачний! А готувати просто і швидко, без стерилізації!

Салат із кабачків на зиму без стерилізації

5 кг кабачків (кубиками), 2,5 кг болгарського перцю (соломкою), 1 скл. часнику (посікти), 1 б. томатної пасти, 1 скл. оцту, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки солі, 1 ч. ложка чорного меленого перцю, 0,5 ч. ложки червоного меленого перцю, 0,5 скл. олії без запаху. 

Усе змішати, тушкувати 20-30 хв, розкласти гарячим у стерильні банки і закрутити.

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook