Рисові кульки з сиром
- 300 г рису (круглого або довгого, але не пропареного), 3 яйця, 80 г сиру «Пармезан», 100 г сиру «Моцарела», сіль, панірувальні сухарі.
Рис відварити й охолодити. Додати 1 яйце, потертий на дрібній терці пармезан, посолити, все добре перемішати. Моцарелу нарізати кубиками. Взяти добру ложку рису, покласти на долоню, зробити паляничку, всередину покласти кубик моцарели і зліпити кульку. Вмочити у збитому яйці, а потім у сухарях. Викладати на пергамент. Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 25-30 хв. Подавати рисові кульки з гострим соусом (соус зі слив чудово смакує) і їсти гарячими, тоді начинка тягнеться.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати:
- Дуже смачні картопляні котлети з сиром
-
Замість котлет – “Клубочки” з м’ясом: суперідея на святковий стіл
Post Views: 50