“Рибні трубочки”
1 п. вафельних трубочок або конусів (будуть “хвости”), 1 консерва (ставрида в олії), неповна склянка рису, 3 яйця, цибуля для засмажки.
Відварити рис. З консерви злити рідину і подрібнити рибу. Посмажити цибулю. Змішати охолоджений рис, рибу, цибулю. Начинити трубочки. Збити яйця, додати трішки солі і приправи (за бажанням). Вмочувати трубочки. Обсмажити з усіх боків.
З порції виходить близько 18 трубочок.
Рецепт і фото Світлани Зіміної-Тринчій
Спробуйте також приготувати:
Моя коронна страва – крученики з грибами. Без зубочисток і ниток, але завжди мають ідеальну форму!
Картопляники з грибами. Можна хоч щодня готувати з різними начинками!