Рулетики із запеченого перцю
4 перці, 200 г сиру, 3 ст. ложки майонезу, 3 зубці часнику, зелень, спеції, листя салату, бальзамічний оцет, оливкова олія.
Перець має бути широкий, м’ясистий. Помити і запекти в духовці при максимальній температурі, час від часу перевертаючи, до припеченої, місцями перепаленої шкірочки. Як вистигне, почистити від хвостика, насіння і шкірки і нарізати вздовж, щоб вийшли ніби широкі стрічки.
Сир перетерти до однорідності, додати майонез, зелень, спеції, вичавлений часник і вимішати до однорідності. На край перцю викласти начинку, згорнути рулетиком, закріпити зубочисткою, викласти на листочки салату. За бажанням можна полити оливковою олією чи скропити бальзаміком.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 45