Кухня Рецепти

Капустяні котлети

Навіть якщо ваші рідні не дуже люблять капусту, у цій страві вони її практично й не помітять. А котлети виходять соковитими з хрумкою кірочкою.

01.03.2017 11:15

Інгредієнти:
1 кг капусти, 1 цибулина, 2 зубці часнику, 0,5 скл. манної крупи, 0,5 скл. борошна, зелень, панірувальні сухарі, сіль, спеції.

Капусту розрізати на 4 частини і приварити в підсоленій воді 8–10 хв. Відцідити, перемолоти і віджати. Або дрібно посікти, відварити, відцідити і більше не дрібнити. Дрібно натерти або порізати цибулю, можна посмажити. Вичавити часник, кріп посікти. Усе додати до капусти, посолити, приправити спеціями, додати борошно (або крохмаль), манну крупу, перемішати.

Сформувати котлетки, обваляти в панірувальних сухарях (щоб краще прилипали сухарі, можна котлетки змочити олією). Посмажити на олії.