Інгредієнти:
2 курячих філе (по 300 г кожне), 200 г грибів (лісових або печериць), 100 г твердого сиру, 1 яйце, 150 г болгарського перцю, олія, по 1 ст. ложці меду та соєвого соусу, 1 ч. ложка паприки.
Дошку застелити харчовою плівкою, скропити її водою, викласти філе. Його надрізати повздовж і розгорнути як книжку, накрити харчовою плівкою і добре відбити (пляшкою, качалкою чи плоским боком молотка для м’яса, щоб не прорвати волокна). Відбиті філе з обох боків посолити і поперчити. Викласти на тарілку, прикрити харчовою плівкою і поставити в холодильник.
Приготувати начинку: гриби нарізати невеликими шматками (лісові треба попередньо відварити), підсмажити на олії і посолити. Перець нарізати короткою соломкою, сир натерти, яйце збити у густу піну. Усе перемішати. На застелену харчовою плівкою дошку і скроплену водою викласти два шматки відбитого філе, так щоб один трошки накривав інший, і в місці накладки відбити. Посередині викласти начинку і за допомогою харчової плівки загорнути в рулет. На розпечену сковорідку з олією викласти рулет швом донизу і на великому вогні з кожного боку обсмажити його до рум’яної скоринки.
Приготувати соус: змішати соєвий соус, паприку і мед.
Обсмажений рулет викласти на фольгу, полити соусом. Фольгу загорнути і поставити рулет в розігріту до 200 °С духовку. Випікати 30 хв.