Рулет із сала до борщу або м’ясної нарізки

Що може бути краще за сало? Тільки рулет із сала! Просто уявіть: окраєць чорного хліба, а ньому тоненька скибочка ароматно сала, яке щойно дістали з морозилки... А на вигляд, воно наче в ресторані!

Рулет із сала

Взяти шмат сала, бажано не менше 300-400 г, порізати гармошкою (надрізати зверху і знизу на відстані приблизно 1 см, не дорізаючи до кінця, щоб його можна було розтягнути). Викласти на харчову плівку і накрити плівкою. Ретельно відбити з обох сторін, щоб вийшов рівний пласт. Зняти з одного боку плівку і посипати приправами, які любите (смачно і красиво виходить з копченою паприкою), посолити, поперчити. Знову накрити, перевернути і посолити та поперчити. Можна намазати начинкою: 2-3 головки вичавленого часнику, кріп, петрушка, сіль, перець, приправа до сала. Акуратно і тугенько скрутити у рулет, обгорнути харчовою плівкою і покласти в морозилку на ніч. Перед їдою діставати і нарізати тоненькими шматочками.
Рецепт Зорини Зосимчук, фотоbonita

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook