Рогалики з вишнями
2 п. маргарину (по 250 г), 10 г дріжджів (пресованих), 1,5 скл. молока, 3 жовтки, 1 яйце, дрібка солі, борошно. Для начинки – вишні у своєму соку або густе повидло. Для обкачування – 3 білки і цукор.
Маргарин подрібнити, перетерти з борошном на крихти. Дріжджі розчинити у теплому молоці. Усе змішати, додати решту продуктів, замісити тісто, підсипаючи борошно (скільки вбере тісто, має бути м’яке, еластичне). Тонко розкочувати (завтовшки 3 мм), формувати рогалики з вишнями. Готові рогалики вмочувати у білки, а потім в цукор. Випікати до готовності.
Рецепт Тетяни Климюк
Post Views: 100