в'ялені черешні

“Родзинки” з черешень. Онуки жменями їдять! А можна у випічку давати

У нас кожен рік багато черешень. І варення варила, і морозила, і компоти... Але останні роки роблю "родзинки". Усім подобається і мені також. Можна просто їсти, можна у випічку. Зберігається довго. Спробуйте, супер! М'якенькі і дуже смачні черешні!

“Родзинки” з черешень

Черешні мию, видаляю кісточки. Проварюю 5 хв в дуже солодкій воді (сироп на око, але не такий, як на варення, просто дуже солодкий). Відкидаю на друшляк, щоб добре стік сироп. І сушу на сонечку, потім доводжу до потрібної м’якості в духовці. Пробувала в сушці – не те, дуже висушує. Мені,більше подобаються, коли вони м’якенькі, як родзинки. Потім притрушую цукровою пудрою, викладаю в 3-літрові відерця і ставлю в морозильну камеру. Сироп проціджую, в пластмасові пляшки і також в морозилку – буде компот.

Рецепт Анни Ганджи Чудаєвої

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook