Рецепт торта “Литий Спартак”
Форма 26 см. Тісто: 200 г масла, 200 мл сметани, 200 мл меду (можна наполовину штучного і натурального), 100 г цукру, 8 яєць, 60 г какао, 400 г борошна, 18 г розпушувача. Крем: 1 л молока, 200 г пудри, 3 п. пудингу по 40 г (або кукурудзяний крохмаль), 400 г масла.
До рідкого масла додати сметану, рідкий мед, цукор, яйця. Все збити міксером. Тоді додати сухі інгредієнти: борошно, какао, розпушувач. Перемішати. Тісто виходить, як густа сметана. Викладати ложкою на пергамент, розмащувати коло. Випікати при 180-200 ОС 5-7 хв. У мене вийшло 12 коржів.
Заварити крем, охолодити і по ложці додавати до збитого масла, додати ванільний цукор.
Рецепт Тані Козак. Готувала і фотографувала Ольга Соломаха Корчак
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 24