Пропоную простий бісквіт, в якому мінімум інгредієнтів. Виходить пишний і високий.
Рецепт бісквіта в мультиварці
- 5 яєць, 250 г цукру, 250 г борошна.
Яйця збити з цукром (всипати поступово) протягом 6-7 хв (час залежить від потужності міксера, збивати до стійкої піни), додати просіяне борошно і дуже обережно вимішати лопаткою! Чашу мультиварки змастити маслом чи олією, влити тісто. Випікати на режимі “Випічка” 40 хв. Я вимикаю мультиварку і через 10 хв виймаю. У мене мультиварка “Moulinex”.
Порада господині: я раніше розділяла яйця й окремо збивала жовтки і білки. Але тепер збиваю разом – різниці не бачу.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Радимо також інші рецепти бісквіта:
- Американський бісквіт
- Шоколадний бісквіт на окропі в мультиварці
Post Views: 30