Пиріжки на смальці
- Тісто: 250 мл молока, 25 г дріжджів, 2 ч. ложки цукру, 1 ч. ложка солі, 1 яйце, 50 г (1 ст. ложка повна) смальцю, 500 г борошна (+/-).
- Начинка: 250 г м’ясного фаршу, 2 цибулини (кубиками, обсмажена), 50 мл води, сіль, перець мелений.
Розвести дріжджі в теплому молоці, додати цукор, сіль, смалець, яйце, борошно, замісити тісто, залишити приблизно на 1 год.
Приготувати начинку. Розкотити тісто, вирізати кружечки, сформувати пиріжки, залишити на 20-30 хв, змастити збитим яйцем, випікати при 180 градусів.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:
- Кіш з м’ясом і грибами – дуже простий і дуже смачний!
- Пиріг з м’ясом і картоплею “Піца відпочиває”. Чоловік і діти завжди просять ще!
Post Views: 190