Пиріг медовий з грушами
- 2 яйця, 2 г ванільного цукру, 240 г меду, 5 г розпушувача, 300 г борошна, 5-6 груш (у мене були маленькі).
Яйця з ванільним цукром збити до піноподібного стану. Додати мед і розпушувач. Потім просіяне борошно. Все перемішати міксером. Виходить тісто, як густа добра сметана. Чашу мультиварки змастити маслом (я застелила дно пергаментом і змастила боки, щоб не прилипло до дна). Груші помити, обсушити, вирізати серединки, почистити. Порізати на четвертинки. Викласти тісто в чашу, зверху викласти груші. Закрити кришку і вибрати режим “Випічка” на 50 хв. Після звукового сигналу вийняти з чаші пиріг за допомогою форми-пароварки і залишити до повного охолодження.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати інші пироги з грушами6
- Розкішний пиріг з грушами і горіховим кремом
- Шоколадний кекс із пряними грушами
Post Views: 41