1,5 ст. ложки желатину, білки з чотирьох яєць, 1,5 скл. цукру, 50 г шоколаду, 50 г вершкового масла
Желатин замочити в ложці холодної кип’яченої води і залишити на годину для набухання. Яєчні білки збити з цукром до збільшення об’єму маси вдвічі.
Потім розтопити желатин, теплим влити його в білки і все це швидко і ретельно збити.
Заздалегідь піднос вистелити фольгою. На водяній бані розтопити шоколад і вершкове масло, залити цією сумішшю дно підноса і винести на холод. Коли маса застигне, вилити на неї білки з цукром і ще на кілька хвилин винести на холод.
Наприкінці залити шоколадом верх, дати застигнути і розрізати на невеликі шматочки.
Post Views: 32