Пряний вишневий соус “Барбекю”
1 кг вишень (вага з кісточками), 2 цибулини, 4 см. кореня імбиру, 100 г цукру, 2 ст. ложки бальзамічного оцту, суміш перців, сіль, 3 ст. ложки олії. Можна додати 2-3 ст. ложки соєвого соусу, 1 ч. ложку гірчичного порошку.
Вишні покласти у каструлю, прогріти на малому вогні до м’якості, перетерти через сито, щоб позбутися кісточок. На олії обсмажити подрібнену цибулю і часник. Коли цибуля набуде золотистого кольору, додати вишневе пюре, дрібно потертий імбир і цукор. Варити на малому вогні до потрібної густини. Насамкінець додати сіль, оцет, перець, проварити 5 хв, розкласти у стерильні банки. Зберігати у прохолодному місці.
Рецепт Інни Бережної
Приготуйте також:
-
Аджика з абрикосів або слив. Ідеальний соус до м’яса! Обов’язково приготуйте хоч кілька баночок!
-
Простий і смачний пікантний соус зі слив
Post Views: 25