Торт
- Об’єм склянки – 250 мл.
- 6 яєць, 1 скл. цукру, 1 скл. борошна.
Яйця з цукром збивати протягом 6-8 хв. Поступово додати борошно і обережно вимішувати лопаткою. Випікати в мультиварці на режимі Випічка протягом 35 хв (дивіться по своїй мультиварці).
Крем: 350 мл молока, 4 ст. ложки манки, 100 г цукру, 1 п. ванільного цукру.
Усе з’єднати і поставити на вогонь. Варити , помішуючи, до загустіння. Тим часом збити 250 г м’якого масла, додати охолоджений заварний крем. Я ще додала кілька ложок не вареного згущеного молока.
Можна ще фантазувати з масою, щоб урізноманітнити смак і зробити розріз цікавішим.
Рецепт і фото Крихівської Наталі
Радимо також приготувати:
- Шифоновий бісквіт для будь-якого торта. Точний рецепт
- Італійський кекс-бісквіт “12 ложок”. Найкращий з тих, що я пекла. Вологий і тане у роті!
Post Views: 205