Проста молитва за рідних, яку треба читати якомога частіше

Навіть якщо рідні далеко від вас, помоліться за них. Це найвищий прояв турботи і любові! Ось яку молитву слід читати...

У час небезпеки, нещастя чи хвороби потрібно вдаватися до всіх засобів, які нам Бог дарував для спасіння. Найперше піти до Сповіді (покаяння) і Причастя, частіше відвідувати богослужіння, прихилитися до ікон, поставити за ближніх свічки у храмі. Але навіть якщо ви не можете відвідувати церкву, не забувайте молитися. Молитися слід за будь-яких обставин, невідступно й терпляче, як заповідав Господь.

Не буває молитви непочутої: кожне слово молитви має нетлінну цінність і для цього, і для майбутнього життя. А найвищий прояв турботи – помолитися про людину, навіть якщо вона далеко від вас.

Молитви до Господа за рідних і ближніх

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, спаси, помилуй і охорони раба Твого (рабу Твою, рабів Твоїх — імена) Твоєю благодаттю (молитися якомога частіше).

Господи Ісусе Христе, Боже наш, покрий нас, рабів Твоїх, від злоби супротивника нашого, бо сила його міцна, єство ж наше пристрасне і сила наша немічна. Але Ти, о Милосердний, збережи нас від збурення думок і потопу пристрастей. Господи, Найсолодший Ісусе, помилуй і спаси рабів Твоїх: рідних моїх (імена) і всіх родичів, друзів, знайомих, сусідів, учителів, благодійників, усіх, хто любить і ненавидить нас, і кожну душу, що найбільше Твоєї допомоги потребує.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook