«Правильне» пиво можна усім!
700 мл яблучного соку, 10 г желатину, 4 ст. ложки води (для замочування желатину), 4 ст. ложки цукру.
- Підігріти сік, розчинити у ньому цукор. Замочити желатин у холодній воді, відтак додати у теплий сік, мішати до розчинення (за потреби підігріти).
- Келихи заздалегідь покласти у морозилку. Розлити 600 мл желе у келихи, залишивши місце для «піни».
- Поставити келихи у морозилку (щоб швидше схопилося). Щойно желе у келихах схопиться, дістати з морозилки.
- Решту рідкого желе (100 мл) збити міксером до утворення густої білої піни (утричі збільшиться в об’ємі). Ложкою викласти піну у келихи на желе і поставити у холодильник до повного застигання. Піна не осідає.
Post Views: 24