Пончики з начинкою (вишнями, чорницями та іншими ягодами)
50 г дріжджів, 200 г молока, 4 жовтки, 4 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка маргарину (розтопити), 4 білки, 1 л борошна.
До розтертих жовтків додати тепле молоко з дріжджами, збиті білки і поступово, вимішуючи, борошно. Тісто відставити в тепле місце на 1 год, щоб підійшло. Виробляти і начиняти пампушки звичним вам способом.
Моя мама робить це так: розкочує половину тіста на стільниці, викладає начинку на відстані одна від одної (ми любимо вишню), накриває другою половиною розкоченого тіста і склянкою вирізає пампушки. Смажити на кулінарному жирі.
Рецепт і фото Надії Тимків
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 29