Полуничний террін

За вмістом вітаміну С полуниця поступається тільки смородині. Якщо її їсти щодня, зміцнюється імунна система і стінки судин.

Інгредієнти:

500 г йогурту або жирного кефіру, 20 г желатину (4 ч. ложки), 100 г полуничного джему або варення, 200 г сиру, 150 г жирних вершків, 1 ст. ложка лікеру, 250 г полуниці, ванілін.

Йогурт або кефір з’єднати з сиром, додати полуничний джем, ванілін і збити у блендері до утворення кремоподібної маси. Желатин залити 0,5 скл. холодної води на 10 хв. У сотейнику з’єднати лікер і желатин, нагріти, щоб желатин розчинився, але не доводити до кипіння. Трохи йогуртового крему з’єднати з желатином, перемішати. Цю суміш ввести у полуничний крем і ще раз збити. Вершки збити, акуратно додати до крему.

Акуратно вилити крем у форми, накрити і поставити в холодильник на ніч.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook