Кухня Рецепти

Торт банановий

Цей торт перемазується не просто кремом, а желе з порізаним чи натертим у нього бананом. Завдяки такій технології торт стає надзвичайно соковитим.

09.03.2017 16:29

Інгредієнти:

Тісто: 5 яєць, 100 г цукру, 100 г борошна, 1 ч. л. пекарського порошку.
Крем: 500 г масла, 3 яйця, 120 г цукрової пудри, 5 бананів, 1 скл. цукру, жовте желе, зелене желе, червоне желе

Тісто. Збити білки на піну, додати цукор, жовтки, борошно, пекарський порошок. Спекти корж.

Крем. Розтерти масло, 3 жовтки і 120 г цукрової пудри. Розвести жовте желе в 100 г води і ввести в масу. Потім додати 3 банани, натертих на тертці з великими отворами. Крем викласти на корж, на нього порізати кружальцями 2 банани і зверху залити зеленим желе. Збити 3 білки з 1 скл. цукру, додати розведене у воді червоне желе. Вилити зверху на зелене. Прикрасити фруктами.