Пляцок «Нектаринка»
Тісто: 6 яєць 200 г цукру, 4 столові ложки борошна, 3 столові ложки какао, 1 ч. ложка порошку до печива.
Білки збити з цукром, додати жовтки, тоді борошно змішати з какао і порошком до печива та додати до її яєчної маси. Пекти слід 2 бісквіти.
Сирна маса: 600 грам сиру, 150 г цукру, 1 ванільний цукор, 3 яйця, 2 ст. ложки манки, 2 ст. ложки крохмалю.
Сир збити в блендері, додати цукор, ванільний цукор, манку, крохмаль, можна ще за бажанням потерти цедру лимона, жовтки відділити від білків і додати до сиру, все добре вимішати. Білки збити і в кінці додати в сирну масу. Пекти 50 хв.
Макове тісто: 3 яйця, 4 ст. ложка цукру, 3 ст. ложки маку сухого, 4 ст. ложки борошна, 1 ч. ложка порошку до печива.
Яйця збити з цукром, додати жовтки, мак, борошно і порошок до печива. Вимішати і пекти приблизно 20 хв.
Додатково: 3 пачки персикової галаретки.
Крем: заварний , 400 г масла
Сформувати торт. Шоколадний корж змастити кремом. Тоді покласти маковий корж, змастити кремом, залити галареткою, покласти сирний корж. Знову змастити кремом і викласти шоколадний корж. Прикрасити за бажанням.
Рецепт і фото Світлани Сороки. Замовити у господині солодощі можна за тел. 0672048527