Пляцки і торти, які варто спекти на Пасху. Чотири чудові рецепти

Традиційно на Великдень, крім паски, на Західній Україні печуть пляцки, смачні і красиві у розрізі торти. До вашої уваги перевірені рецепти від господинь.
На кожному святковому столі має бути торт, а на Західній Україні – пляцки. Вони схожі на торти, але набагато цікавіші всередині: з поєднанням різних коржів та кремів, красиві у розрізі.  Гарні і смачні пляцки – гордість господині. І їх неодмінно хвалять гості, адже кожен пляцок має свій неповторний смак. Їхні рецепти господині занотовують у свої кулінарні записники і бережуть як зіницю ока. Адже хороший перевірений рецепт пляцка на вагу золота – щоб не зіпсувати продукти і вдалося 100% смачно! Саме такі рецепти ми підібрали для вас. Усі вони перевірені, від господинь!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook