Печиво моєї прабабці. Смачнішого для мене немає!

Печиво

1 скл. сметани, 1 п. маргарину, 1 жовток, 1 ст. ложка смальцю, 50 г дріжджів, борошна десь 4 скл. по 250мл.

Сметану ,смалець, жовток і дріжджі вимішати і добавити до перетертого маргарину з борошном (2 скл. по 250 мл). Замісити тісто, всипати ще 2 скл. борошна. Тісто м’яке, не липне до рук. Залишити в холодильнику на 2 год, можна на ніч. Розкочувати тоненько, змазувати тісто білком, посипати щедро цукром. Випікати при температурі 190 ОС до 10 хв.

Рецепт Віти Онисюк

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook