Печиво “Машинкове”, як у дитинстві

У нас печиво, яке формують через м'ясорубку, називають "машинкове". Воно крихке і дуже смачне! А смак - як у дитинстві!

Печиво “Машинкове”

  • 500 г борошна, 300 г маргарину, 200 гр цукру, 1 п. розпушувача, 2 яйця, 1 п. ванільного цукру, 100 г майонезу.

Просіяне борошно, маргарин – перетерти, додати розпушувач, цукор, ваніль, яйця, замісити туге тісто. Поставити в холодильник на пів години, виробляти на м’ясорубці зі спеціальною насадкою. Випікати при температурі 200 градусів до рум’яної скоринки.

Рецепт і фото Магдалини Шершун

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook