М’ясо в маринаді
1-1,2 кг м’яса. Маринад: 2 ст. ложки білого вина, 1 ст. ложка соєвого соусу, 1 ст. ложка оливкової олії, 1 дес. ложка оцет бальзаміко, 1 ч. ложка меду, 0,5 ч. ложки гірчиці.
М’ясо будь-яке без кісточки обсипати спеціями для м’яса. Зробити маринад: 2 ст. ложки білого вина, 1 ст. ложка соєвого соусу, 1 ст. ложка оливкової олії, 1 дес. ложка оцет бальзаміко, 1 ч. ложка меду, 0,5 ч. ложки гірчиці. Усе розмішати на водній бані, змастити м’ясо і маринувати приблизно 1 год, кілька разів за цей час перевертаючи м’ясо.
Рукав для випікання з одного боку щільно зав’язати, викласти м’ясо і весь маринад і щільно зав’язати інший край, щоб у рукаві не залишилося повітря. Зверху м’ясо ще обв’язати шпагатом, щоб рукав не надувся. Запікати при 200 ОС 1 год (час розрахований на шматок завважки 1-1,2 кг). Потім дістати м’ясо з духовки і зразу не відкривати, щоб воно ввібрало в себе той сік, який залишився. Відкривати через 10 хв. Порізати на шматки і тим соком, що залишився, полити зверху як соусом.
Рецепт Євгени Левчук
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 23