Торт “Чорнослив у шоколаді”. Хороший простий рецепт

Цей торт готувати досить просто: збив тісто міксером, вилив у форму - і коржі готові. А крем зробити ще простіше! Але яка смакота виходить! Спробуйте, не пошкодуєте! Любителям чорносливу і горіхів точно сподобається!

Торт “Чорнослив у шоколаді”

4 яйця, 1 скл. цукру, 2-3 ст. ложки меду, 1 ч. ложка соди, 1 ч. ложка оцту, 1,5 скл. борошна. Крем: 0,5 л сметани, 1 скл. цукру, 4 ст. ложки какао, 1 скл. горіхів, 0,5 кг чорносливу (пропустити через м’ясорубку або порізати ножем).

Для коржів змішати всі продукти і збити міксером. Виходить 4 коржі діаметром 26 см. Я тісто поділила на 2 частини: одну залишила білою, а в другу додала 1 ст. ложку какао. Спекла два коржі і розрізала їх: вийшло 2 шоколадні і 2 білі.

Крем: сметану збити з цукром. Якщо рідка – додати загущувач. Перемішати з горіхами і чорносливом. На фото також сметанний крем, але без додатків.

Рецепт і фото Анюти Яремчук

Спробуйте також приготувати:

Торт «Загадка» з кавою та чорносливом

Торт із чорносливом і горіхами без випікання. Розкішний смак!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook