Печена скумбрія на овочеві подушці під ароматним соусом

Це рецепт 2 в 1: печена риба та тушковані овочі на гарнір. І все це під дуже смачним соусом! Приготуйте вже сьогодні на вечерю!

Печена скумбрія на овочеві подушці під ароматним соусом

2 скумбрії, 3-4 ст. ложки сметани, 2 цибулини, 3 морквини, 300 г томатів у своєму соку (я брала домашній кетчуп), лавровий листок, 3 ст. ложки соєвого соусу, 2 ст. ложки гірчиці в зернах.
Почистити рибу, помити, розрізати на шматочки. До сметани додати гірчицю і соєвий соус, перемішати з рибою і залишити маринуватися хоча б на 30 хв (я поставила на ніч). Цибулю з морквою обсмажити, щоб зм’якли, додати томати/кетчуп, лавровий листок, тушкувати 10 хв під кришкою.
Викласти тушковані овочі у форму для запікання, зверху викласти рибу і поставити запікатися при 180-190 ОС 30-35 хв (можна вкінці ввімкнути гриль).
Рецепт і фото Оксани Білінської

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook