Печена домашня ковбаса
- 1,5 кг свинини, 1,5 кг курятини, 500 г сала, 3 головки часнику. Оболонка для наповнення. Сіль (приблизно 60 г), перець і улюблені спеції за смаком. 200 г крижаної води
Свинину порізати невеликими шматочками (сало, м’ясо), курятину перемолоти на фарш. Усе змішати зі спеціями і додати воду, все добре вимішати і відбити, щоб вийшло повітря. Наповнити оболонку за допомогою м’ясорубки, надівши спеціальну трубку. Запікати при 200 градусах 40 хв.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також інші перевірені рецепти домашньої ковбаси:
- Смачна домашня ковбаса. Рецепт, яким користуюся багато років
- Десять рецептів для м’ясної нарізки: шинка, ковбаса, паштет, бочок, рулет
Post Views: 185