паска нічна

Паска “Нічна” – проста і дуже смачна!

Особливість цього рецепту паски у тому, що опара розчиняється на ніч, а саме тісто замішується зранку. Паска вдається дуже смачна!

Паска “Нічна”

  • 1 л кип’яченого молока, 100 г дріжджів, 200 г масла, 2,5 скл. цукру, 12 жовтків, 1 скл. олії, родзинки, ванілін, лимон.
Заколотити все без борошна, додати трошки солі, поставити в тепле місце на 7-8 год. Я залишаю на ніч.
Потім додати борошна.Замісити і ще раз поставити в тепле місце, щоб підійшло. Викласти у форми, наповнюючи на 1/3 об’єму. Коли у формах виросте, випікати до готовності при температурі 170 градусів.
З цієї кількості тіста виходить три великі паски і 6 маленьких.

Рецепт і фото Олі Маланюк

Радимо також приготувати паску за іншими перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook