Паска “Нічна”
- 1 л кип’яченого молока, 100 г дріжджів, 200 г масла, 2,5 скл. цукру, 12 жовтків, 1 скл. олії, родзинки, ванілін, лимон.
Заколотити все без борошна, додати трошки солі, поставити в тепле місце на 7-8 год. Я залишаю на ніч.
Потім додати борошна.Замісити і ще раз поставити в тепле місце, щоб підійшло. Викласти у форми, наповнюючи на 1/3 об’єму. Коли у формах виросте, випікати до готовності при температурі 170 градусів.
З цієї кількості тіста виходить три великі паски і 6 маленьких.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Радимо також приготувати паску за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Паска на молоці. Печу 10 років! Рецепт ні разу не підвів
- Паска з сиром без дріжджів
Post Views: 282