Паштет-ковбаса з печінки
500 г печінки, 250 г сала, 3 яйця, 5 зубців часнику, 0,5 скл. манки, кріп, коріандр, сіль, перець, мускатний горіх, хмелі-сунелі.
Якщо печінка яловича або свинна – попередньо вимочити 1 год у молоці, курячу – не треба. Продукти перемолоти або порізати дрібними кубиками (це зручно робити, якщо трохи підморозити). Додати решту продуктів, перемішати. можна додати тонкі брусоки або кубики моркви, стебла або корінь селери, подрібнену цибулю (краще обсмажити). Скласти у харчовий пакет або рукав для запікання, загорнути ще у два пакети. Варити у воді 1,5 год. Зручно це робити у мулитиварці. Дістати, покласти під гніт, дати повністю охолонути.
Post Views: 160