Паштет із курячих шлунків. Ідеально смакує на сніданок

Паштет із курячих шлуночків виходить дуже смачним. Сподобається тим, хто не любить печінку. Стане у пригоді тим, кому подобаються різні намазки. Виручить тих, кому зранку ніколи довго стояти біля плити.

Паштет із курячих шлунків

1 кг курячих шлунків, 3 цибулини, 2 морквини, 80 г масла, 1 ч. ложка цукру, 20 мл олії, 3 лаврові листки, 2 ст. ложки коньяку, сіль, чорний і запашний перець.

  • Шлуночки очистити від плівок і жиру. Залити водою, додати спеції і лаврове листя. Варити приблизно 2 год до м’якості, посолити.
  • Відкинути на друшляк, дрібно порізати, обсмажити на маслі (40 г), додати коньяк і тушкувати 5 хв.
  • В окремій сковороді обсмажити цибулю і моркву на олії, всипати сіль, перець і цукор, перемішати. Додати шлунки, трохи бульйону, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 10 хв.
  • Змолоти до однорідності. Розкласти у форми, розрівняти верх, залити розтопленим маслом (40 г). Поставити в холодильник до застигання масла.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook