Інгредієнти:
3 яйця, по 9 ст.л. сметани, борошна (з чубком), олії та цукру, 1 невеличкий варений буряк, 50 г шоколаду, 1 невелика сира морквина, 1,5 ч. ложки соди, щіпка лимонної кислоти та солі, 7 волоських горіхів, по 1\3 ч. ложки кориці та мускатного горіху.
Бурячок почистити і потерти на мілкій тертці, змішати з 1 яйцем, 3 ст. ложками цукру, 3 ст. ложками олії, 3 ст. ложками сметани, 3 ст. ложками борошна, 1\2 ч. ложки соди, порізаними горіхами, щіпкою лимонної кислоти. У другій мисочці змішати 1 яйце, 3 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки борошна, 3 ст. ложки цукру, 1\2 ч. ложки соди, 3 ст ложки олії, корицю, мускатний горіх, тертий шоколад. У третій змішати дрібно потерту моркву, 1 яйце, по 3 ст. ложки цукру, олії, сметани, 1\2 ч. ложки соди.
Викласти маси почергово у форму і випікати 15 хв у мікрохвильовій печі при потужності 750 Вт або у звичайній духовці приблизно 25 хв при 180*С, готовність перевірити зубочисткою.