Особливе полуничне варення

Саліцилова кислота, яка міститься в полуниці, допомагає при болях в суглобах. Їсти полуницю і страви з неї можна без обмежень, якщо у вас немає алергії.

Інгредієнти:
1 кг полуниці, 2,5 кг цукру, 200 г горілки, 1 ч. ложки лимонної кислоти, 0,5 ч. ложки солі.

Полуницю перебрати, почистити, промити. Висипати в друшляк, щоб добре стекла. Засипати половиною цукру і поставити на 6 год у холодильник. Відтак висипати решту цукру, додати лимонну кислоту, сіль та горілку. Поставити на невеликий вогонь і варити 20 хв, постійно помішуючи. Гарячим розлити у банки і закрутити.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook