Огірки “Пікантні” з гірчицею. Хрумкі і смачні!

Які мариновані огірки не їла, а з гірчицею мені найсмачніші! Виходять ароматні, пікантні, дуже хрумкі!

Огірки “Пікантні”

Маринад: 1 л води, 1 ст. ложка з чубком солі, 100 г цукру, 120 г оцту. На дно літрової банки покласти шматочок гострого перцю, 1 ч. ложка гірчиці в зернах (сухої), кілька зубців часнику, перець горошкам, лавровий листок, кріп, листочок хрону. Наповнити банку огірками, залити охололим маринадом, стерилізувати 7-10 хв після закипання, не вкутувати.

Рецепт Олени Максимович

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook