Якщо ви хочете спекти торт або пляцок з неперевершеним ароматом і смаком, ми раді запропонувати вам рецепт, що беззаперечно стане перлиною вашого кулінарного репертуару – пляцок “Вишневий аромат”. Цей рецепт є справжнім втіленням кондитерського мистецтва, поєднує ніжність ванільного тіста, багатство шоколадного смаку та свіжість вишневого крему.
Використовуючи доступні інгредієнти та детально прописану технологію приготування, ви зможете створити шедевр, який прикрасить будь-який стіл і подарує незабутні смакові враження всім, хто його скуштує. Підготуйтеся до подорожі у світ десертів, де кожен шар пляцка “Вишневий аромат” розповідає свою історію, а комбінація текстур і смаків створює гармонію, що змушує серце битися швидше. Вишуканий, елегантний та неймовірно смачний – цей пляцок стане кульмінацією будь-якого застілля!
Пляцок “Вишневий аромат”
- Форма 37×27 см.
- Ванільне тісто: 5 яєць, 250 г цукру, 5 ст. ложок сметани, 1 ст. ложка амонію, 300 г борошна, 150 г розтопленого масла, 2 п. ванільного цукру.
- Шоколадне тісто: 5 яєць, 250 г цукру, 5 ст. ложок сметани, 230 г борошна, 3 ст. ложки какао, 1 ч. ложка соди погашеної оцтом, 100 г розтопленого масла.
- Крем: 2 п. пудингу вишневого або таку ж кількість крохмалю (80-100 г), 500 мл соку з вишень (солодкого або додати цукор за смаком), 150-200 г цукру, 400 г масла.
- Вишні у власному соку 0,5 л.
Спробуйте також приготувати:
- Два найкращі святкові пляцки – “Жіночі примхи” і “Вишнево-горіхова слойка”
- Замість торта – мегасмачний кекс з маком та вишнями