Салат «Сюрприз»
100 г печериць, 300 г курячого філе, 50 г волоських горіхів, 50 г масла, 70 г моркви по-корейськи, сіль, 1 зубець часнику, 300 г твердого сиру, 4 ст. ложки майонезу.
Філе відварити, остудити і дрібно нарізати. Гриби обсмажити на олії, обов’язково посолити. Горіхи подрібнити. Корейську моркву подрібнити. З’єднати всі інгредієнти, додати часник, масло, заправити майонезом, посолити. Салат викласти на харчову плівку або пакет, сформувати батон, загорнути і покласти в морозилку на 30 хв. Сир нарізати пластинами, покласти в поліетиленовий пакет і опустити в киплячу воду хвилин на 5, щоб розплавився. Потім розкачати в пласт. Коли сир трохи охолоне, акуратно розрізати пакет. Викласти на пласт сиру батон салату і акуратно за допомогою пакета підняти краї, загорнувши салат в сир. Сховати в холодильник. Прикрасити салат можна бантом з пластинок моркви.