кабачки

Намазка з кабачків та плавленого сиру: рецепт, що став хітом тік-току

Якщо ви ще не готували бутербродну намазку з кабачків за цим рецептом, обов'язково варто спробувати — його люблять навіть найвибагливіші гурмани.

Ця намазка з кабачків та плавленого сиру завоювала популярність у соцмережах завдяки своїй простоті, смаку та користі. Вона ідеально підходить для бутербродів, а також може бути додатком до овочевих страв чи закусок. Якщо ви ще не готували за цим рецептом, обов’язково варто спробувати — його люблять навіть найвибагливіші гурмани.

Бутербродна намазка з кабачків

  • 600 г кабачків, 2 п. плавленого сиру, 2 зубці часнику, 1-2 ст. л. олії.

Для початку помийте кабачки і наріжте їх кубиками, розміром близько 2 см. Після цього розігрійте на сковороді олію та покладіть в неї нарізані кабачки. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте овочі протягом 10-15 хвилин, періодично помішуючи.

Додайте подрібнений часник, посоліть і поперчіть на смак, а потім тушкуйте ще 5 хвилин. Якщо в кабачках після цього залишилася рідина, тушкуйте їх без кришки до повного її випаровування.

Перекладіть готові кабачки у чашу блендера і перебийте до однорідної консистенції. Плавлений сир наріжте і додайте до кабачків, продовжуючи збивати все разом до отримання гладкої маси.

Готову намазку перекладіть у контейнер для зберігання та поставте в холодильник на кілька годин для охолодження і кращого просочення. Намазка готова! Насолоджуйтесь її ніжним смаком на свіжих булочках або як доповнення до основних страв.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook