Найшвидший рулет до чаю. Яйця збивати не треба, а корж виходить пишний і не тріскає!

Цей рулет - просто супер! На все приготування іде хвилин 15-20! Так швидко - бо яйця збивати не потрібно. І просочувати теж не треба! Гарячим змастити повидлом і зразу можна подавати на стіл! Багато хто не вірить, що вийде, а потім пробують і дякують за рецепт!

Найшвидший рулет до чаю

Форма 20Х28 см. Змішати 80 г борошна (приблизно 3 ст. ложки), 80г цукру, 3 ч. ложки розпушувача (без чубка, не забагато!), ванільний цукор. Додати 3 яйця, сіль. Все ретельно перемішати (я не збиваю, тільки перемішую віничком до однорідності). Вилити тісто на деко, вистелене пергаментом. Розрівняти. Випікати при 180 ОС 5-7 хв. Звільнити корж від пергаменту, гарячим змастити джемом, варенням, скрутити. Зробити рулет. Посипати цукровою пудрою.

Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook