Найпишніші млинці без молока і яєць
300 мл води, 0,5 ч. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка сухих дріжджів або 15 г свіжих, 300 г борошна.
У теплу воду (можна замінити всю воду або частину на молоко або сироватку) додати сіль (можна трішки більше, якщо хочете, щоб були солодкі), цукор, дріжджі, перемішати, додати борошно, перемішати до однорідності. Накрити рушником, поставити у тепле місце на 20 хв (можна поставити у миску з теплою водою, тоді тісто зійде швидше), перемішати тісто і залишити ще на 40 хв. Тісто має збільшитися у 3 рази. Його більше не перемішувати! Набирати ложкою біля країв миски і смажити з двох боків на олії.
Post Views: 26