Найкращий домашній квас. Роблю по 5 л кожного дня і все випивають!

Я перепробувала багато рецептів квасу, а цей найкращий! Виходить дуже смачний, наче бочковий! А готувати набагато простіше.

Найкращий домашній квас

5 л води, 2,5 ст. ложки цикорію (напій “Ранок”), 2 ч. ложки кислоти лимонної, 300 г цукру, 1,5 ч. ложки сухих дріжджів (25-30 г живих).

Воду скип’ятити, додати цикорій, цукор, кислоту. Остудити до 36-37 градусів і ввести дріжджі. Накрити кришкою. Через 2-3 год, коли з’являться бульбашки (пінка), розлити у пляшки і поставити в холодильник.

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook