Нагетси у духовці
- 1 велике куряче філе, 1-2 ст. ложки оливкової олії, 1 ч. ложка солодкої паприки, сіль, перець.
- Для панірування: панірувальні сухарі або 1/2 батона, 50 г масла, 0,5 ч. ложки куркуми (за бажанням), 2 яйця, 1-2 ч.
Нарізати філе смужками, додати олію, сіль, спеції, перемішати, втерти в курку. Накрити і поставити маринуватися хоча б на 20-30 хв, можна на ніч.
До сухарів додати розтоплене масло, все розмішати і додати куркуму (перша паніровка готова).
Яйця розбити в окрему посудину, додати сіль, молоко, розбовтати виделкою (друга паніровка готова).
До борошна додати сіль, перець, розмішати (третя готова).
Шматочки філе класти спочатку у борошно, далі в яйце і на кінець запанірувати в крихтах.
Покласти на пергамент вільно і випікати при 200-210 градусах 10 хв, перевернути на другий бік і ще пекти 10 хв. Такі нагетси добре смакують із соусами.
Рецепт і фото Оксани Білінської
- І на свято, і на будень: чотири страви з курячого філе
- Беру два-три курячих філе і за лічені хвилини готую суперову страву
Post Views: 43