канапе

На закуску – канапе з грибами

Ніби все просто, але як смачно і як апетитно на тарілці! Пропонуємо приготувати канапе з грибами на святковий стіл.

Канапе з грибами

  • Невеликі скибочки чорного хліба, майонез для змащування, мариновані гриби, перець болгарський, гірчиця із зернами, цибулина, петрушка.
Замаринувати цибулю: нарізати тоненько кільцями додати 1 ч. ложку цукру і 1 ч. ложку оцту. Залишити на годину, щоб вийшла гіркота.
Змастити хліб майонезом, покласти нарізані на скибочки гриби і перець. Додати гірчиці і зверху викласти мариновану цибулю та маленьку гілочку петрушки.
Рецепт і фото Марії Гнатів

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook