сирники

На сніданок – ідеальні львівські сирники

Такі смачні сирники я вперше скуштувала у Львові. Вони ідеальні! Приготувати сирники на сніданок - це завжди гарна ідея!

Львівські сирники

  • 400 г сиру, 1 яйце, 1-2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложки борошна, ванільний екстракт.
Сир повинен бути сухуватий (якщо у вас вологий, то спробуйте процідити його за допомогою марлі). Яйце збити з цукром, додати сир, ваніль, борошно. Усе добре розмішати. Брати добру столову ложку маси, формувати сирничок, обкачати його у борошні, струсити залишки і смажити на невеликому вогні на олії по 3-4 хв з кожного боку (до рум’яності). Найкраще смакують сирники з хорошою молодкою домашньою сметанкою!

Рецепт і фото Оксани Білінської

Радимо також приготувати сирники за іншими перевіреними рецептами:

  • Сирники “Ідеальна фігура”. Можна їсти хоч на ніч і навіть тим, хто на строгій дієті!
  • Сирники, як у кафе. Нарешті я знайшла ідеальний рецепт!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook