На смак як м’ясо, а насправді – баклажани. Готуються лише 15 хвилин!

Виявляється, баклажани по вигляду і навіть смаку дуже схожі на м'ясо! І що не менш важливот, вони низькокалорійні. Сьогодні ми поділимося унікальним рецептом неймовірно смачних баклажанів!

На смак як м’ясо, а насправді – баклажани. Готуються лише 15 хвилин!

Інгредієнти: 1 кг баклажанів, 3-4 яйця, 30 г олії, спеції (за смаком).

Баклажани очистити від шкірки і нарізати невеликим кубиком. До баклажанів додати яйця. Посолити, поперчити за смаком.

На сковороду налити олію і розігріти. Викласти половину заготовки на сковороду. Яйця опускаються на дно, тому обов’язково потрібно перемішувати.

Обсмажити на середньому вогні з одного боку до золотистого кольору, потім перемішати, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою, тушкувати 5-7 хвилин, до м’якості. Таким же чином обсмажити другу партію.

Джерело

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook